5v5 s kapelou Oči

[12. 09. 2023 | 397x přečteno]


Máme pro Vás další 5v5.
Ve středu 13.9. v 17:00 hodin Vám představíme skvělou kapelu Oči.
A co o sobě Oči napsali?
OČI – jsme autorská kapela s českými texty. Hrajeme od roku 2017 a během svého působení jsme odehrály desítky koncertů na Vysočině i po celé České republice. Svou tvorbou se nejvíce blížíme k hudebnímu stylu folk-pop. Na konci roku 2019 jsme vydali své debutové album VÍŠ PROČ a letos jsme vydali zpěvník se všemi autorskými písněmi. Právě se chystají nové skladby a připravujeme videoklip.
V květnu jsme se zúčastnili finále celorepublikové soutěže ŠANCE MUZIKUS. Z 213 kapel jsme se dostali do výherní desítky. https://sance.muzikus.cz/porota/
A kdo jsou OČI? Jsme parta šesti muzikantů, rozumíme si spolu na pódiu i mimo něj. Stejný smysl pro humor, podobné hudební cítění a obrovská podpora fanoušků co nás žene stále vpřed. Kombinujeme tradiční hudební prvky s moderními nápady. Naše písně vypráví životní příběhy.
Frontman Mirek Paleček (XIII.Století, Major Major, Arciskačány) je autorem většiny melodií a hudebního základu OČÍ.
Kateřina Kameníková piano (XIII.Století) vytváří základ hudebních aranží a v nových písních zastává i roli textařky.
Jan Molák (III.Třetina, cimbálová muzika Tekuté noty) zdobí písně nejen hrou na housle, ale zároveň vytváří druhé a třetí hlasy.
Milan Polreich (Vacuum Ball, Uni band) za bicími udržuje kapelu v tempu a spolupracuje na tvorbě dvoj a trojhlasů.
Pavel Gloza (Acoustic band Liguére) doplňuje rytmický základ netradičními basovými linkami, čímž dotváří celkovou atmosféru.
Míla Sládek (Řemen, Elixír, Komunál) je kytaristou a také hlavním producentem OČÍ. V jeho nahrávacím studiu Benas na Seči vznikly všechny nahrávky kapely.
Naše stránky www.oci-music.cz
Užijte si tuto partu ve středu v 17:00 hodin, kdy Vám zahrajeme pět jejich písniček v řadě za sebou.
Příjemný poslech přeje Radio Ponte Records.