Festival Most for Music hlásí novinky

[15. 10. 2018 | 488x přečteno]


Multižánrový hudební festival Most for Music je jedním z těch festivalů, který neusíná na vavřínech, ale naopak, rok od roku nabývá na kvalitě a nabízí stále něco nového. Letošní, už 12. ročník hlásí hned několik změn a organizátoři věří, že k lepšímu. Festival přechází na klubovou scénu, s čímž je pochopitelně spojena i změna místa a hudební fanoušci se můžou tentokrát těšit na dvoudenní nášup skvělé muziky.
Festival M4M se z Meduzy přesouvá do Rokáče Vinohrady, kde 23. 11. 2018 dostane prostor rocková scéna, která nabídne karlovarskou hard - rockovou partu ostřílených muzikantů Meat Mincer, mosteckou veličinu Cumbal, která zahraje skladby z nejnovějšího alba s názvem "To je sračka, napsala" a z Teplicka přijedou rovněž nejen skvělí muzikanti, ale taky perfektní lidi a pařmeni, kteří  mají na svém kontě  ještě horké album Buď zdráv a pozdravuj se, skupina Hlahol.
24. 11. 2018 se Rokáčem Vinohrady rozezní folková scéna s  kapelami  zvučných jmen, jako jsou Genius Loci, Petr Kalandra Memory Band a Lady I Trio.
Prostě paráda... ;-)